Szerviz információk

A Glamox fűtőpanelekre gyári, 5 éves cseregarancia vonatkozik, erről részletesen ide kattintva olvashat.

Ha a garanciális idő már lejárt, akkor lehetőség van a fűtőpanelek javítására is. A Glamox fűtőpanelek garancián túli javítását a Nordart látja el.

A javítás során beépített alkatrészek gyári alkatrészek. Lehetőség van ezen fűtőpanelekhez a gyári alkatrészek megvásárlására is.

A javításra beadható pontos típusok:

  • Glamox TPA
  • Glamox TLO
  • Glamox TPVD

 

A javítás illetve az alkatrészek aktuális árairól kérjük, érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

  • Email: ugyfelkozpont@nordart.hu
  • Telefon: +36209552629
  • Szerviz címe: NordArt Tata, 2890 Tata, Környei utca 24.

 

Javasoljuk, hogy ha emailt küld, akkor csatolja a készülék hátlapján található termékcímke képét a fűtőpanel típusának pontosabb beazonosítása miatt.

A javított fűtőpanelre a garancia 12 hónap. A megvásárolt alkatrészre abban az esetben érvényes a 12 hónapos garancia, ha azt igazolható módon, szakszerűen került beépítésre.

A javítandó fűtőpaneleket leadhatja személyesen a tatai, budapesti bemutatótermünkben, vagy elküldheti futárszoláglat útján a szerviz címére (NordArt Tata, 2890 Tata, Környei utca 24.). 

Futárszolgálattal való elküldés esetén fokozattan figyeljen a fűtőpanel gondos becsomagolására, hogy a szállítás során ne sérüljön. 

Amennyiben a fűtőpanel szervizbe történő eljuttatásával kapcsolatban szüksége van segítségre, kérjük, jelezze a fenti elérhetőségeken.