Rólunk

Glamox, két norvég gyártó sikersztorija, a vérbeli skandináv fűtés.

A norvég Glamox gyár a múlt század közepe óta gyárt elektromos háztartási eszközöket, de fő profiljuknak mindig is a világítástechnikai eszközök számítottak. Elektromos fűtéssel is a kezdetek óta foglalkoztak, és erre a szintén norvég Adax gyártó is felfigyelt.

Szoros együttműködés alakult ki az évek folyamán a két márka között, míg végül 1984-ben az Adax felvásárolta a Glamox elektromos fűtési üzletágát. A Glamox márkanév és az ezzel egybeforrt, különleges kialakítású fűtőpanel a mai napig megmaradt, de a teljes gyártási és értékesítési folyamat az Adax szárnyai alá került.

A Magyarországon Glamox TPA, TLO és TPVD jelzéssel forgalmazott Glamox 3001 fűtőpanelek az elmúlt több, mint 30 évben óriási sikerré váltak, több, mint százezer elektromos fűtőpanel talált gazdára azóta. A márka megnyerte a norvég kiváló formatervezés díját” és a 1988 „Design-Auswahl 88” stuttgarti dizájn díjat és mai napig ebben a formában kapható világszerte.

Ha többet szeretne tudni az Adax gyár történetéről, olvassa el testvéroldalunkon írt összefoglalónkat.

A Glamox és Adax fűtőpanelek hivatalos magyarországi importőre a Nordart

Egy norvég dizájn kiállításon találkoztunk először a norvég Adax-Glamox gyár elektromos fűtőpaneljeivel, amelyeket kizárólagosan kezdtünk itthon forgalmazni családi vállalkozás keretein belül. Tatán alakítottuk ki első bázisunkat, majd Budapesten jött a következő.

Az azóta eltelt időszak alatt több mint 200000 fűtópanelt adtunk el és a magyar elektromos fűtési piac meghatározó szereplőivé váltunk. Ma már az ország egész területén találhatók viszonteladói partnereink akik ugyanolyan gondossággal kezelik partnereinket, mint mi.

Úgy hisszük, hogy csak megfelelő szakértelemmel és az ügyfél igényeit szem előtt tartva lehet a legkedvezőbb megoldást megtalálni egy adott, fűtéssel kapcsolatos problémára. Ezért a mai napig törekszünk a személyes kapcsolat kialakítására vásárlóinkkal, személyes és online szaktanácsadást biztosítva a vásárlások előtt és után is.

Amit vásárlóink értékelnek bennünk...

Elérhetőség

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási időben mindig elérhető az 1996 óta változatlan telefonszámon, az e-mailekre 24 órán belül válaszolunk.

Gyors kiszállítás

Eladásaink döntő többségében 3 munkanapon belül a megadott címre szállítjuk a fűtőpaneleket.

Ingyenes szaktanácsadás

Ingyenes ajánlatkérő rendszer, felhasználói javaslatok, telefonos segítség, ügyfélszolgálat.

Vásárlási kényelem

Készpénzes, előreutalásos vagy kártyás fizetési lehetőségek, házhoz vagy megjelölt GLS pontra szállítás, esetleg bemutatótermi átvétel.

Neves európai gyártó

Norvég gyártó, több évtizedes gyártói tapasztalat, folyamatos innováció, magas minőségi követelmények.

Hazai raktárkészlet

Gyors kiszállítás fűtésidényben is a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül.